Teatre social per la ciutadania

Es tracta d’un tipus de teatre per a donar veu als ciutadans. No és necessari ser professional. S’hi desenvoluparà la creativitat, aconseguint crear xarxa social i assolint eines d’expressió. S’hi treballaran temàtiques que proposin els participants, a les quals donarem una forma representativa. Hi veuran expressats els seus desitjos i les seves inquietuds de caràcter social. Tot això a través del joc i cercant el benestar.

Dirigit a tota classe de ciutadans que vulguin desenvolupar la seva creativitat i adquirir eines d’expressions.

A partir de 14 anys

Assun Planas

Actriu i docent de teatre, cine i TV en actiu (Merlí). Especialista en teatre comunitari i terapèutic (Màster d’Artteràpia a la Universitat de Girona, Centres Socioeducatius).

Participa en projectes de teatre social des de 2006 (Artisti Senza Frontiere, Bolzano-Itàlia). A Barcelona, ha participat com a actriu en els projectes Ballant amb llops al Mercat de les Flors de Barcelona i a Sin título per a l’Ajuntament de Barcelona. Gestora de projectes artístics i socials, des de Malvasia Produccions: Transbord (Identitat de gener) o Els barris a la recerca dels seus personatges (performance de desembre de 2023, Palma). Compta amb una prolífica carrera dins el món de la interpretació i la direcció.