La Llotja de Palma acull l’exposició de Julian Opie, que compta amb 14 peces especialment seleccionades per l’artista britànic.

Les escultures, instal·lacions i pel·lícules LCD de Julian Opie estaran exposades també al passeig de Sagrera, al passeig del Born i al Casal Solleric, on es podran veure les obres Daytime 2, 2021, i Portuguese Towers, 2019.

Opie ha concebut aquest projecte com una intervenció que abasta diversos espais. A la Llotja hi instal·larà 12 obres que s’alineen amb la geometria dels treballs interiors i reflecteixen els temes que han caracteritzat la seva obra durant molt de temps: la figura en moviment, el rostre humà i l’arquitectura del món que ens envolta. A la plaça, fora d’aquest edifici històric, dues escultures d’acer gegantines s’alçaran per damunt la multitud. Al passeig de Sagrera i al passeig del Born dues de les seves famoses escultures animades amb led es mouran al ritme dels transeünts, i, finalment, al Casal Solleric els visitants hi trobaran una instal·lació a gran escala i una animació LCD (aquesta darrera serà visible des del carrer. Aquest projecte es vincula amb el compromís del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma de convertir la Llotja i Palma en una de les principals destinacions mundials d’art contemporani.