El Somni Produccions – Teatre Principal de Palma

Una proposta compromesa que reflexiona sobre l'equitat entre les persones. Partim de la base que la ficció és una eina poderosa per avançar en la igualtat entre homes i dones en la nostra societat. És fonamental superar les diferències de gènere en la ficció per poder avançar més ràpidament en el món real. Aquesta és la nostra aposta, la nostra voluntat.

Laura ha passat els quaranta, no té moltes aspiracions i vol una vida tranquil·la. Decideix convidar les companyes de carrera al seu aniversari. Ben aviat descobrirà que ha estat una mala decisió, com totes les que ha fet durant la seva vida des que va deixar la carrera. Un regal innocent, una fotografia, despertarà un record que pensava que havia oblidat, un record marcat per un professor que una nit la va convidar a sopar. Un record que serà el principi del final.

Cinc amigues, un retrobament i el despertar d'un record que farà saltar pels aires la certesa de la seva amistat. Trobarem des de situacions entranyables fins a algunes de patètiques, des de situacions gracioses i simpàtiques fins a la tragèdia final.

Les preposicions parla també de l'amistat, tracta de reflectir memòries, vivències i somnis de cinc dones reals que comparteixen un passat comú i estan construint, cada una com pot, el seu camí cap a la realització professional i personal.

Autoria: Aina de Cos

Direcció: Marta Aran

Intèrprets: Aina de Cos, Alexandra Palomo, Alicia Garau, Marga López i Sofia Múñiz