Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tribuna

Baba i Reina sostenen el Mallorca

El Mallorca vuelve a ganar

Per pura estadística i lògica, el problema a la porteria del Reial Mallorca creat per l’entrenador s’ha resolt a favor de Manolo Reina, el capità. L’andalús, un dels pilars del vestidor de Son Moix, s’ha reivindicat amb una bona actuació, i sobretot evitant que el seu equip perdés dos punts. L’aturada en el llançament del penal de Morales ha estat clau i el Mallorca ha sumat tres punts molt importants i merescuts —tot s’ha dir— davant un teòric rival directe.

Manolo Reina va exhibir la professionalitat que l’ha caracteritzat a Segona B, Segona A i a Primera Divisió. I això que a la primera incursió en perill que ha fet l’equip de Paco López, Reina no ha estat gens encertat. Martin Valjent, un altre indiscutible a l’eix de la defensa, ha salvat un gol cantat en una sortida en fals del porter.

Ara bé, si el Llevant ha tingut poques opcions ha estat en gran part gràcies a la feina incansable d’Iddrisu Baba. El migcampista ghanès ha tornat a firmar un partit descomunal. Baba ha fet una exhibició de força, col·locació i compromís, i, a més, ha participat en el gol de la victòria. I això que tenia una targeta groga des de la primera part, perquè és per tot i resol tots els entrebancs que sorgeixen: els seus i els dels companys. Davant el Llevant, García Plaza ha rectificat a temps, ha sabut motivar l’equip i ha fet els canvis correctes, tot i que s’ha arriscat mantenint Baba i deixant Salva Sevilla a la banqueta.

A més d’un, segur que li ha sorprès la suplència del migcampista andalús. Si en altres partits hem criticat l’entrenador madrileny, ara toca lloar l’actitud de l’equip. La pausa que arriba per a dues setmanes anirà de meravella a l’equip mallorquinista.

Les pròximes dues jornades que hi ha programades no són cap regal: dos partits seguits a fora, a Sant Sebastià i València.

Compartir el artículo

stats