Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tribuna

Victòria amb mal gust

El Mallorca vence por la mínima al Sabadell con un gol de Dani Rodríguez

Totes les victòries són iguals: deixen els tres punts a l’equip que les aconsegueix. Però n’hi ha que deixen mala boca i la d’ahir a Son Moix en podria ser una. Sense qüestionar el valor dels punts, sí que podríem divagar sobre la manera com el Mallorca va guanyar.

Si fa una setmana destacàvem la bona feina que havia fet sobretot en defensa, hem d’insistir que, en atac, no té idees, ni imaginació ni sobretot rematada final. La primera part d’ahir només va servir per cobrir l’expedient i la segona no va ser gaire diferent. Durant els primers 45 minuts, cap dels dos equips no va ser capaç de rematar entre els tres pals i el Mallorca ho va fer quan ja n’havien passat més de la meitat de la segona, quan va millorar un poc perquè el Sabadell va abandonar el centre del camp.

És molt difícil rescatar res de positiu del joc mallorquinista. A la banqueta es veu que fan feina en les accions a pilota aturada: ben estudiades, planificades, però terriblement mal executades. Per tant, cap opció de gol, ni tan sols cap indici de perill, en córners o faltes, tudades de mala manera per jugadors molt limitats tècnicament.

El partit es va decidir al darrer quart d’hora, quan un jugador cedit pel Mallorca, Pierre, va veure la segona targeta groga i va ser expulsat. El Sabadell es fa por, el Mallorca introdueix canvis (molt tard, per cert) i l’incansable Dani Rodriguez, l’únic que hi posa un poc més del que li demanen, aconsegueix desfer el zero a zero.

A partir del gol, incomprensiblement el Mallorca fa anques enrere, cedeix terreny al Sabadell, regala pilotes, dona aire a un equip que acaba amb deu i que és a punt d’empatar. Deu minuts de despropòsits amb un equip que va ser incapaç de mantenir la calma, i sobretot la pilota.

Molt bé, la victòria, però un avís important per als pròxims compromisos.

Compartir el artículo

stats