CARLOS SARDUY (21.45 h)

Carlos Sarduy és un dels trompetistes de jazz llatí amb major projecció internacional. A més de ser un espectacular trompetista i percussionista, també és pianista, compositor, productor i bandleader. Als seus concerts ofereix un viatge màgic i vibrant a través d’un discurs melòdic i sensible, característic d’un llenguatge personal on es reflecteix el seu gran coneixement sobre la música afrocubana i la seva destresa per a desenvolupar el jazz de manera innovadora. S’ha convertit en un músic reconegut i sol·licitat no només al panorama del jazz, sinó també del flamenc, la música popular cubana i la música moderna, com pot demostrar la seva intensa activitat concertística i creativa.

TONI VAQUER (22.30 h)

Nascut a Mallorca, és una promesa del piano jazz actual. Es va formar al Conservatori del Liceu i posteriorment va ser becat el 2013 pel Berklee College of Music, on va estudiar un màster en composició i arranjaments sota el mestratge de professors de renom.

La seva trajectòria ja acumula diversos premis: primer premi en el I i IV Concurs de Jazz de Palma (2008 i 2011), Menció d’Honor pel Conservatori del Liceu (2012), Premi Duke Ellington de Composició Jazz per la Berkle (2017) i el Dean’s List a la Berklee College of Music (2015-2017).

ANTOINE BOYER & YEORE KIM (FR) (23.15 h)

Antoine Boyer és un guitarrista de renom internacional que va beure de les fonts més autèntiques del jazz manuche a una edat primerenca i va ser alumne dels mestres Mandino Reinhardt i Francis Alfred Moerman. De formació clàssica alhora, combina diferents mons musicals i interpreta el que ell anomena “open jazz”. El maig de 2021 surt el seu nou àlbum Tangram, que va gravar juntament amb la fantàstica harmonicista Yeore Kim. Els seus dos instruments harmonitzen en un estil que deixa molt espai per a la improvisació i recorda les influències de Django Reinhardt, Toots Thielemans o Radiohead.