Dues dones que han aconseguit triomfar:

Lara Wong, primera dona guanyadora del concurs Cante de las Minas, en especialitat de flauta.

María Márquez “[...] va obtenir una entrega multitudinària amb la interpretació de la Suite España.” New York Times.

Totes dues artistes es fusionen i creen una música plena d’emoció i passió en els seus pessics flamencs, delicadesa clàssica i ritmes mestissos.

Amor, enyorança, passió, malenconia i somnis. Sentiments internacionals que toquen les nostres ànimes en una vetlada màgica.

Lara Wong

Guanyadora del concurs Cante de las Minas 2021 en la categoria Filó d’Or al millor instrumentista. Na Lara va començar el seu viatge musical en el món clàssic i va obtenir la seva llicenciatura en música clàssica i jazz a la Universitat McGill de Mont-real. Durant els anys universitaris va començar a dedicar-se al flamenc i el 2012 va decidir anar a Sevilla per a estudiar-hi flauta flamenca i cante a la Fundació Cristina Heeren.

Ha actuat a festivals com el Festival d’Art Flamenc Mont-de-Marsan, el Vancouver International Flamenco Festival, el Festival de Flamenc de Mont-real i el Festival del Mon Àrab, entre d’altres. A Espanya treballa a sales emblemàtiques de flamenc com la Cueva de la Rocío i el Café Berlín, coincidint amb artistes com El Bandolero, Iván Vargas Heredia, Antonio Sánchez i la Repompilla. Toca en diversos projectes amb els quals ha anat de gira a països com el Canadà, França, el Japó, Mèxic i Armènia. Actualment na Lara viu a Madrid i pots seguir la seva trajectòria a sales i festivals en aquesta ciutat i per Espanya.

María Márquez:

“[…] va obtenir una entrega multitudinària amb la interpretació de la Suite España.”

New York Times.

“[… ] un gran nivell d’interpretació. El públic es va fer present aplaudint després de cada peça.”

Italo Rifo, Teatro del Lago Chile.

Màster en Interpretació Pianística per la Universitat Frederic Chopin de Varsòvia amb el professor Ramiro Sanjines i el gran catedràtic Jerzy Romaniuk. Entre les seves distincions professionals destaquen la Menció d’Honor a la Música Espanyola en el Concurs Nacional de Villanueva del Rosario i el 2n premi a la Mostra de Joves Intèrprets de Marbella.

Ha interpretat més de 400 recitals com a solista i amb orquestra a diverses sales de concert a Espanya, Anglaterra, Xile, Polònia, França, Alemanya, Holanda, Chicago, Nova York, Los Angeles, Suïssa, Dinamarca, Mèxic i Àustria, incloent-hi la Filharmònica de Viena.

És la presidenta de la Musical Talents of Europe Foundation (Fundació de Talents Musicals Europeus).

Programa. La Historia del Tango

Selecció de tangos - A. Piazzolla

Oblivion

Adiós Nonino

Invierno Porteño

Libertango

Segona Part

Vals opus 34 n.2 F. Chopin

Mazurka opus 67 n.3

Preludio opus 28 n.4

Histoire du Tango Astor Piazzolla

Bordel

Tango d’aujourd’hui

Bis

La comparsa, E. Lecuona