Endesa ha fet entrega de 13 ordinadors (13 PC, 13 teclats, 13 ratolins i 6 pantalles) al Projecte Socioeducatiu Naüm, per tal de col·laborar, amb aquesta donació, en els diferents programes de formació, ocupació, oci i lleure educatiu, entre d’altres, que duu a terme Naüm a les seves instal·lacions de Son Roca, a Palma.

El director general d’Endesa a les Illes Balears, Martí Ribas, Julie Salgado, responsable de Relacions Institucionals d’Endesa i Yolanda Lozano, responsable de CSV i Projectes de Sostenibilitat d’Endesa han estat rebuts a la seu del Projecte Socioeducatiu Naüm per Margalida Jordà, directora general de Naüm, acompanyada de Vanessa Heras de la Rosa, directora gerent i Eva Planellas, directora tècnica.

L’entitat Projecte Socioeducatiu Naüm és una entitat sense ànim de lucre que neix l’any 2000 amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat d’atenció directa als joves i al·lotes en dificultat o conflicte social a la barriada de Son Roca. Aquesta necessitat fou detectada per les voluntàries i pels professionals de medi obert que intervenien al territori, gràcies a la col·laboració de les Germanes de la Caritat, la Parròquia de San Roca, el Grec i l’Ajuntament de Palma.

Des de llavors Projecte Socioeducatiu NAÜM ha dissenyat nous serveis d’atenció socioeducativa i psicosocial. Actualment, l’entitat compta amb 20 serveis comunitaris, en els quals es fa feina amb 40 grups.

Així mateix, el projecte socioeducatiu compta amb un equip de 30 professionals, que atenen al voltant de 893 persones, entre infants, adolescents, joves i adults, que participen a nivell comunitari, de grup i individualment.

Projectes CSV (Creating Shared Value) d’Endesa

A Endesa involucram els grups d’interès locals en la definició de plans de creació de valor compartit que permetin generar un impacte positiu a les Illes Balears.

Integrar la sostenibilitat en la gestió diària del negoci és un dels objectius principals dels projectes CSV (Creating Shared Value) que promovem en diversos àmbits de la nostra activitat. Es tracta de crear valor compartit a través d’accions que uneixin els interessos de la companyia amb les prioritats de les comunitats locals on operam.