Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Comença el juliol musical

Avui és 1 de juliol, data en la qual solen començar moltes activitats i cicle musicals d’estiu. Les propostes per aquest cap de setmana son diverses.

El Museu de la Mar de Sóller ens proposa per avui horabaixa (20.30h) un concert del grup instrumental Pura Corda que interpretarà obres de Britten i Shostakovich.

Mitja hora més tard i en el castell de Bellver, una nova edició de Vol_Art, la quarta i en la qual Miquel Àngel Aguiló ha ideat músiques i coreografies diverses en col·laboració amb la cantant Lorena Bonnín, el pianista Magí Garcíes, l’Ensemble Lumière i diferents ballarines.

A Santanyí, en el Caló den Busquets (22h), recital de la mezzosoprano Sandra Ferrández acompanyada de l’Orquestra del Festival de Santanyí, dirigida per Vicent Balaguer. En el programa, fragments d’òpera i sarsuela.

La cita estiuenca en el Torrent de Pareis tendrà lloc demà diumenge a les 17.30h i hi intervindran la Capella Mallorquina, dirigida per José María Moreno, i Palma Gospel Singers.

Per demà tenim també un homenatge musical al pintor Coll Bardolet. Serà a la Fundació de Valldemossa i hi participaran la Coral Canigó i el Cor Cabirol Jove. La cita és a les 18h.

També diumenge comença el festival de música Son Bono, a Gènova (Palma). El ja esmentat quartet Pura Corda és l’encarregat d’obrir aquest cicle que, per tercer any consecutiu, omple aquell espai jesuític de bona música. El concert començarà a les 20.30h.

I tancam a Portocolom amb una cantata. En concret serà el Poliesportiu Toni Peña, el lloc en el qual les corals de Felanitx, Son Servera, Sant Joan, l’Orfeó Artanenc i veus joves, acompanyaran l’Orquestra Lauseta i les veus de Fanny Marí, Maia Planas i Pep Àlvarez, per interpretar Rua Fosca de Miquel Brunet. Xisco Amengual dirigirà la sessió a partir de les 21.30h.

Compartir el artículo

stats