Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

la prèvia

Va de rèquiems

Avui, jornada de reflexió que bé pot anar acompanyada de música. Heus aquí dues propostes, totes dues amb música de difunts (serà pels qui no surtin elegits demà?).

A Sant Salvador de Felanitx (19h), la Capella Mallorquina celebra el vint-i-cinquè aniversari dels Concerts en homenatge a la Mare de Déu. Per aquest motiu presenta un repertori de música religiosa d’autors com Bach, Gounod, Caccini i Händel, així com el Rèquiem for the Living, de Dan Forrest. José María Moreno dirigirà la sessió en la qual també hi participaran el tenor Gerónimo Seib i les sopranos Marta Corporales i Camila Durán. Al piano, Alicia Moreno.

Seguim amb Rèquiems, ja que una mica més tard, a l’església de Santa Tereseta de Son Armadans de Palma, dos cors, el Teselas Ensemble de Saragossa i el mallorquí Acadèmia 1830, amb la soprano Nadia Akaarir i el baríton Joan Miauel Muñoz, oferiran una versió per a veus i orgue del Rèquiem de Fauré. Javier Garcés dirigirà la proposta, que començarà a les 20.30 h. En el programa també es podran escoltar obres corals a cappella de compositores com Eriksson, Gershwin, Whitacre o Rheinberger.

I de cara demà, a l’església de Sant Gaietà de Palma (19.30h), Concert Solidari per Ruanda amb la participació de diferents grups: Cor Adults Irineu Segarra, Cor Majors de la UIB, Coral de Mestres de la UIB i Cor Juvenil de Juventuts Musicals.

Compartir el artículo

stats