Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Dansa, molta dansa i més

Dissabte. Si voleu podeu encetar el cap de setmana musical amb dansa, ja que avui a les 11h i a les 12h, el Teatre Xesc Forteza de Palma acollirà dues sessions de ...I les idees volen de la companyia Animal Religion. Paral·lelament (11.30h), l’escola d’art dramàtic, ESADIB, serà el marc en el qual Laia Santanach realitzarà un taller de Dansa.

L’horabaixa podeu assistir a l’inici del Festival Vila de Santanyí, ja que l’organista italià Paolo Crivellaro interpretarà un recital amb peces que van del Renaixement al Barroc. La cita és a l’església de Sant Andreu a les 20h.

Diumenge. Demà, a les 20h i a l’església del Convent de Manacor, el Tiaviolí Ensemble presenta un programa dedicat a Antoni Lliteres, amb la interpretació de diverses àries de cantates i sarsueles així com una peça de Barbara Strozzi, Che si può fare.

Hores abans, a les 18h i a les 19, segueix el cicle PalmaDansa amb dos espectacles al Teatre Xesc Forteza. En el primer la Companyia Larumbe presentarà Un mundo feliz i en el segon, el grup de Laia Santanach ballarà Tradere.

A Felanitx i en el Convent de Sant Agustí (19.30h), el Cicle de Primavera proposa per demà un espectacle amb l’orquestra barroca Ars Musicae que combina música i dansa, amb obres de Vivaldi, Albinoni i Rebel. La part de ball és a càrrec de Tanja Skok i Sebastià Bover i la part musical tendrà com a solistes convidats Joan Rodríguez (oboè) i Pere Caselles (fagot).

Compartir el artículo

stats