Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Abril, músiques mil

Després del parèntesi de la Setmana Santa i següent, avui retornam a les recomanacions musicals pel cap de setmana.

Podem començar, com és habitual, anant a Alaró, ja que a les 11.30h i a l’orgue de Sant Bartomeu, Miquel Bennàssar oferirà avui un concert amb obres de Félix Mendelssohn, Teresa Agnesi i Bach.

A les 12h i en el Conservatori de Palma, El Carnaval dels animals de Saint-Saëns amb Acadèmia 1830. Concert a benefici de La Sonrisa médica.

A les 18h, el monestir de Santa Clara de Palma presenta una proposta dins el cicle de Litúrgia i Cant coral, amb la participació de la coral Montlliri de Montuiri, dirigida per Magdalena Oliver. El grup, primer participarà cantant durant la celebració litúrgica i després oferirà un recital.

Una mica més tard, a les 19h i en el Teatre Mar i Terra de Palma, Black noise presenta un espectacle familiar en el qual s’explica la història de la vida a la Terra a través de la música.

A la mateixa hora i a l’església de Santa Eulàlia de Palma, el grup vocal Petits chanteurs de Strasbourg, ofereix un repertori que inclou obres, d’entre d’altres compositors, de Holst, Debussy, Bibiloni, Templeton i Guastavino. El mateix grup cantarà demà diumenge a la missa de les 12h a la Seu

També avui el grup Do natural presenta, a Ses Voltes de Palma, el seu darrer disc A laudes dins el cicle Palma Folk. La cita és a les 20h i a més també hi intervindrà el grup Boc.

A l’Auditori de Santa Margalida segueix el Festival Joan Ordines amb un concert a càrrec del violinista José Manuel Álvarez Losada i el guitarrista Pedro Mateo. La sessió, titulada Cançons i danses, començarà a les 19.30h.

També avui a Sant Felip Neri de Palma (20h) i demà a l’edifici polivalent de Campos (19h), les sopranos Aina Campaner i Marta Serra acompanyades per Francesc Blanco al piano cantaran fragments de música de cinema.

Demà diumenge la companyia de Rafel Brunet presenta el musical Alícia en el teatre de Muro (18h).

I a les 19h la Sala Magna de l’Auditòrium de Palma s’omplirà de música i dansa a través de la International Ballet Company, la qual presenta Giselle, amb música d’Adolphe Adam i coreografia de Jules Perrot i Jean Coralli.

Compartir el artículo

stats