Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Preludi a la Setmana Santa

Ales portes de la Setmana Santa, tenim algunes activitats musicals que paga la pena recomanar.

Avui dissabte Jaume Rosselló, Joan Roca i Pep Aspas, estudiants de música en el Conservatori Superior i que formen el trio Geometrical Sardine presenten el seu darrer enregistrament a l’Auditori de Porreres (20h).

Bastant abans, a les 11.30h del matí, a l’orgue de Sant Bartomeu d’Alaró sonaran obres de Bruhns, Böhm i Bach.

També avui a Banyalbufar (20h) i demà a l’església d’Algaida (17.30h), l’Ensemble Tramuntana presenta un programa que inclou simfonies de Haydn i Boccherini així com l’Obertura de la Suite Don Quixot de Telemann.

Demà horabaixa i com a cloenda de l’activitat Els dotze sermons que començarà a les 17h, la petita capella d’El Calvari de Felanitx acollirà un concert de música vocal del Renaixement. Els quatre cantants que duran a terme el recital seran Maria Mascaró, Maria Tomás, Maties Cerdà i Jaume Obrador.

També diumenge i a l’Església del Convent de Manacor (19h), l’Acadèmia 1830 presenta un programa en el qual la soprano Maia Planas i l’oboista Àlvaro Renard seran solistes de la Cantata BWV 84 de Bach i del Concert per a oboè i cordes de Marcello, respectivament. També sonarà Laudate pueri dominum de Haendel. Tot dirigit per Fernando Marina.

Una mica més tard (20h) i a la parròquia del Port de Pollença, tancam el cap de setmana amb un recital de marimba que oferirà Joan Campomar. En el programa, unes versions de tres suites de Bach.

Compartir el artículo

stats