Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Molta música i fora de Palma

És cert que sovint destacam les informacions culturals en general i les musicals en particular que tenen lloc a Palma, tot i que, sempre que en tenim notícia, procuram obrir-nos a les de la part forana, que són moltes i bones. Avui, en particular, destacarem algunes de les que, aquest cap de setmana, es programen fora de la capital.

Comencem per Alaró, ja que, com cada dissabte, avui a les 11.30 h, l’organista Miquel Bennàssar oferirà un recital a l’església de Sant Bartomeu. En el programa obres de Scheidemann, Bach i la compositora Maria Teresa Agnesi.

També avui i a l’Auditori de Santa Margalida (19.30 h), l’estudiós i músic Joan Círia obrirà un cicle d’activitats dedicat a donar a conèixer la figura de Joan Ordines Tous, un cantant que va néixer a Santa Margalida el 1840. Círia oferirà una conferència titulada «L’entorn de Joan Ordinas». Durant els dissabtes del mes de març es programaran concerts de música de cambra, que esperam poder comentar.

Mitja hora més tard i a l’Auditori de sa Màniga, a Sant Llorenç, música i humor gestual en un concert teatral pensat per a tots els públics, siguin amants o no de la música clàssica. Desconcerto és el títol de la sessió que dirigeix Jordi Purtí, exmembre de la companyia Els Joglars.

Dema i en el Teatre de Lloseta (19 h), Inmorthia, un espectacle innovador y multidisciplinari amb música, hologrames, inteligència artificial i art en directe.

També demà i a les 20 h, el Cicle d’hivern de Manacor ens proposa un viatge musical a través d’un quartet de corda format per Nina Heidenreich i Marc Nogués als violins, Hanga Fehér a la viola i Llorenç Rosal al violoncel. En el programa, tres obres mestres del gènere: El Quartet Emperador de Haydn, el Quartet Americà de Dvorak i I Crisantemi de Puccini. La cita és a l’església de Porto Cristo.

Compartir el artículo

stats