Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Dansa, jazz, tango i teatre musical, propostes d'aquest cap de setmana a Mallorca

Vos agrada el tango? Si és així, teniu una cita a Inca, en el Teatre Municipal, ja que l’Orquestra de Cambra de Mallorca, amb el solista de violí francès Olivier Charlier, interpretarà les Cuatro estaciones Porteñas de Piazzola. Noemí Pasquina dirigirà la sessió en la qual també s’interpretarà una suite sobre l’òpera Carmen, feta per Rodion Shchedrin. Aquest mateix concert es repetirà demà diumenge en el Convent de Manacor a les 19 hores.

També avui dissabte, si vos agrada la dansa, podeu anar a Sa Màniga, ja que en el Teatre de Sant Llorenç (19.30 h.) hi trobareu un espectacle de dansa espanyola amb Elena Arráez i Verónica Luque, en el qual es recuperen diferents variants com la dansa bolera, el flamenc, el ball més estilitzat i altres. Aquest mateix espectacle el tenim demà diumenge al teatre de Porreres a les 19 h.

Una mica més tard i al Teatre de Llubí (20 h.), La croada al Regne sobre el mar, una crònica musical que conta la conquesta de Mallorca. L’autor de la música és Pau Cladera Marroig i els intèrprets són la Jove Orquestra de les Illes Balears, la coral Veus de Ponent, el Cor Aprojove, la soprano Natalia Salom i el narrador Miquel Àngel Torrens.

La sala de la Fundació Sa Nostra de Palma serà l’escenari en el qual avui (19 h.), la soprano Megi Chikhradze, acompanyada al piano per Francesc Blanco, interpreti un recital en el qual hi trobam les 5 cançons d’El corn de l’abundància de Mahler, juntament amb àries d’òpera de Pergolesi, Vivaldi, Mozart, Rossini i Puccini.

A les 20 hores i també a Palma, en concret en el Teatre Xesc Forteza, sis dones jazzístiques de diferents països, ens proposen un diàleg musical obert a la improvisació. Elles són: Aga Derlak (piano), Blanca Barranco (contrabaix, Cecilie Grundt (saxo tenor), Kika Sprangers (saxo soprano), Marta Garrett (veu) i Nailé Sosa (bateria). Aquest cicle de jazz a Palma oferirà demà i en el mateix espai (19 hores) un concert del saxofonista basc Víctor de Diego, el qual presentarà el seu nou grup.

Avui i demà segueix a l’Auditòrium de Palma, el musical Peter, basat en Peter Pan. És la companyia Theatre Properties, l’encarregada d’aquest espectacular muntatge. Tenim sessions diverses de matí, horabaixa i vespre.

I parlant de musicals, demà diumenge, en el Teatre de Santanyí (18 hores), El Rei lleó, amb la companyia Max Teatre Musical.

Ah! I com cada dissabte, avui tenim cita a Alaró (11.30 h.), ja que Miquel Bennàssar oferirà un recital d’orgue amb peces de Francisco Peraza, Bach i algunes improvisacions fetes pel mateix organista.

Compartir el artículo

stats