Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Un dissabte ple de música

Vos sembla bé començar el cap de setmana amb música? Doncs si és així teniu una cita a Alaró, en l’església del qual hi ha, com cada dissabte a les 11.30 hores, un recital d’orgue amb Miquel Bennàssar. Avui ens ha preparat obres de Samuel Scheidt, Gottfried Homilius i Bach.

Ja de cara l’horabaixa, a l’Auditori d’Alcúdia (18 h.), un conte musical de la mà de la companyia de Rafel Brunet: La bella dorment.

Una hora més tard, a Sa Societat de Calvià, Geometrical Sardine, amb Jaume Rosselló, Joan Roca i Pep Aspas, presentant el disc Minialien en el qual es mesclen diferents formes musicals i estils com el jazz i altres. A la mateixa hora i a la cel·la Chopin de Valldemossa, el Festival Pianino presenta Daumants Liepins.

A les 19 h. i en el Conservatori, Bernat Quetglas dirigeix l’Orquestra del Conservatori Superior. En el programa Preludi de Tristany i Isolda de Wagner, Quatre lieders de Richard Strauss i fragments de Romeu i Julieta de Prokofiev. Les cançons de Strauss seran interpretades pel tenor Roger Berenguer, guanyador de la darrera edició del concurs de solistes del Conservatori Superior.

També avui i a l’Auditòrium de Palma (20 h.), una obra de teatre en la qual la protagonista és la soprano Maria Callas. El títol: Sfogato, que és el nom que es va donar a un reduït nombre de cantants que tenien un ampli i inusual ventall de registre vocal, la Callas entre elles, naturalment.

Compartir el artículo

stats