Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

la prèvia

Orgue, guitarra, cançons i més

AAlaró, per si voleu començar el cap de setmana amb música, avui dissabte tenim el concert matinal d’orgue, en el qual Miquel Bennàssar i a l’església de Sant Bartomeu (11.30h), interpretarà un programa amb obres d’Antonio Brocarte, Marco Bossi, Bach i dues Improvisacions del mateix organista.

A Palma, en el convent de Santa Clara, segueix el cicle de Litúrgia i Cant amb l’Escolania de Lluc. Primer durant la Missa (18h) i després com a concert, la formació interpretarà obres de Baltasar Bibiloni, el pare Martorell, Rafel Riera, Pau Casals, Xabier Sarasola i Albert Alcaraz. Dirigirà el titular dels Blauets, Ricard Terrades i Rafel Riera acompanyarà al piano.

Dues hores més tard (20h) i a l’Auditori de Porreres, La croada al regne sobre el mar, amb Pau Cladera, solistes vocals, la Jove Orquestra de les Illes Balears, la coral Veus de Ponent i el Cor Aprojove.

A la mateixa hora i en el Teatre Xesc Forteza de Palma, Totes les cançons de Samper, amb el pianista Tomeu Moll-Mas, la soprano Marta Bauzà, i el tenor Roger Padulles.

També demà i a l’Auditori Sa Nostra de Palma ( 19h), recital amb fragments d’operetes i cançons diverses de Schubert, Piazzola, Lehar i Strauss, entre d’altres amb la mezzosoprano Waltraud Mucher, el tenor Gerónimo Seib, la violinista Soriana Ivaniv i el pianista Francesc Blanco.

A Manacor i en el Conservatori (19h), demà diumenge, tenim en Damià Timoner, un dels grans de la guitarra, oferint un recital amb obres seves i versions de temes d’altres compositors.

Abans, a Palma i en el Teatre Principal, homenatge a Joan Fuster a través d’un projecte que reuneix periodisme, teatre i música en directe: El tocadiscos de Joan Fuster és el títol d’aquest espectacle que porten l’actor Alfred Picó, Lara Salvador i diferents músics. La idea vol potenciar el paper que jugaren els Setze Jutges en la lluita antifranquista així com la importància de la Nova Cançó durant la transició.

Compartir el artículo

stats