Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Cap de setmana musical eclèctic

Per aquests dies, les programacions musicals a omplen un ampli espectre de formes i estils. Per fer boca podem anar avui a Alaró a escoltar el setmanal concert d’orgue (11.30 h.). Miquel Bennàssar interpretarà obres de Buxtehude, Carlota Ferrari, Bach i una improvisació sobre el tema Ave Maris Stella.

A l’horabaixa (19 h.) a la plaça de Sant Jeroni de Palma, concert de música klezmer amb Piolin Swing. A Selva a la mateixa hora a l’auditori comença el Festival de Música Antiga de Caimari, que s’estrena amb l’Ensemble Dolci Accenti, format per un trio de guitarra barroca, clavicèmbal i violoncel. En el programa, obres de Purcell, Couperin, Sammmartini, Kapsberger i altres.

Al claustre de Pollença (20h), segueix el Festival Brahms amb la interpretació de la integral per a violoncel i piano, amb els solistes Zuzanna Sosnowska, violoncel i Magí Garcías, piano. I al pati del Col·legi d’Arquitectes de Balears (20.30h), un dels grans de la guitarra: el català Toti Soler, amb el recital titulat Els dits de la música.

No molt lluny, al Museu de Mallorca (20 h) el concert Els paisatges de Mallorca. De l’Impressionisme al Noucentisme. A l’auditori d’Alcúdia (21h), l’espectacle Els colors de Duke Ellington, amb Cascai Teatre i Girona Jazz Project, que fusionaran teatre i música.

En el Viver Bio Estel de Llevant de Manacor (20h), maridatge de vi, infusions i òpera amb la soprano Paula Riera, el tenor Joan Laínez i el baríton Biel Mas, acompanyats al piano per Maria Victòria Cortès.

Si el que vos agrada és la dansa, el Festival Ciclop presenta avui al pavelló IES Sineu un espectacle titulat Open your heart, de la companyia Location X. La cita és a les 19.30h.

De cara demà diumenge i a Can Oms de Palma (19h), clausura de la Setmana de Cultura jueva amb un concert de contrabaix, violoncel i clarinet amb els germans Aguiló.

Compartir el artículo

stats