Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Corxeres d’estiu

Va de festivals!

L’ estiu és època de festivals de música, aquí i per tot arreu. Aquest cap de setmana, a més de concerts puntuals, diversos cicles consolidats ens ofereixen bones propostes.

La primera a Bellver, ja que la Simfònica tanca la seva programació estiuenca, a l’espera de començar, el mes que ve, la temporada d’abonament. I aquest concert de comiat tendrà com a protagonista Beethoven, ja que el pianista Ja Lisiecki oferirà les seves versions de dues obres cabdals: els Concerts per a piano número 4 i 5. Quasi res. La cita és avui a les 21.30h.

A la finca Cas Pianista de Sineu segueix el cicle «1 piano y 200 velas», amb el pianista David Gómez, avui a les 22h.

Dins el festival de música de Deià i en la seva segona seu a Sa Bassa Totja de Porreres (21h), el pianista Noah Zhou interpretarà dues sonates (de Schubert i Mozart), les Reminiscències de Norma de Liszt i el Quadres per a una exposició de Mússorgski.

Demà dissabte, el festival Els Matins de l’orgue d’Alaró, presenta un nou recital a l’església de sant Bartomeu, a càrrec de Rafel Riera, organista de Lluc (11.30h). El concert s’emmarca dins el programa de festes de Sant Roc.

Hores més tard (21h), a la Clastra de Son Amer de Santanyí, el cicle La lluna en vers ens porta Roger Mas i les cançons del seu darrer disc, Totes les flors.

I a Pollença segueix el Festival de Música amb el pianista Francesco Piamontesi. En el programa obres de Schubert i Debussy.

Diumenge a la Torre de Canyamel (21h), concert solidari a favor de Tilloli, amb Pablo López, l’artista que fou nominat a un Grammy fa uns anys.

I a Valldemossa (21.30h), el Festival Chopin ens porta un nom important, el del pianista Alexei Volodin, després de deu anys de la seva anterior presència a aquest prestigiós cicle. En el programa els Dotze estudis opus 25 i altres peces del compositor polonès.

En el Fortí de Cala D’Or (21.30), la companyia d’òpera de cambra Diabolus in Musica presenta el seu espectacle Òpera a la llum de les espelmes, en el qual Pablo López, Maia Planas i David Mohedano interpretaran àries i duets d’òperes famoses.

En el far del Port d’Andratx, diumenge (22h), concert de Soul amb MidnightSoul.

La segona edició del festival Son Bono, a la barriada de Gènova (Palma, 20h), dilluns dia 15 (festa de la Mare de Déu d’agost), presenta el quintet de metalls Kambrass, el qual ens proposa un concert titulat Visions.

Compartir el artículo

stats