Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Un adéu y altres propostes

Si us ve de gust acomiadar l’Schola Gregoriana de Mallorca, que durant anys ha dirigit Sebastià Melià, ho podeu fer avui horabaixa al Convent de Santa Clara de Palma, lloc en el qual la formació oferirà el seu darrer concert. Una llàstima, però el cor es desfà. L’acomiadament serà a les 18h durant la missa que cada dissabte es fa al convent de les monges tancades.

Avui també, el darrer concert del Cicle de Música Clássica Albercords. Serà a Sa Congregació a Sa Pobla (19h). El duo Soniante, format per Malte Darko (piano) i Teresa Alda (violí), presenten un programa de música de cambra titulat Focs de romanç.

Una hora després en el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, l’espectacle Ànima de La Traviata de Verdi, amb direcció musical de Maria Victòria Cortès i direcció d’escena d’Eugenia Corbacho, i amb Núria Vilà (soprano), José Manuel Sánchez (tenor), Lluís Sintes (baríton) i Francesc Blanco (piano).

També a les 20h i a l’església de Santa Maria del Mar de Santanyí, recital de cant per obrir el Festival Internacional de Música Vila de Santanyí, amb la mezzosoprano Lorena Valero i el pianista Miquel Estelrich. En el programa, obres de Mas Porcel, Obradors, Pere Miquel Marquès, Bizet i Saint-Saëns.

Entre i entre (19.30h), el Casal Solleric de Palma ens proposa un recital de piano a càrrec d’Agustí Fernàndez, un pianista eclèctic que a portat la seva música arreu del món.

Per demà diumenge i en el Teatre Principal de Palma (18h), darrera funció d’Els contes d’Hoffmann d’Offenbach, el títol que tanca l’actual temporada d’òpera.

Compartir el artículo

stats