Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Maig, mes de flors i música

Com a preludi als concerts de final de curs i a l’inici de la temporada musical d’estiu, aquest cap de setmana tenim diverses i variades propostes que bé paga la pena recomanar.

Per avui podem començar anant a Alaró, ja que a les 11.30, l’organista Miquel Bennàssar ens proposa un concert amb obres de Nicolaus Bruhns, Pablo Bruna, Bach i el mateix organista.

Una mica més prest (11h) i a la Fundació Coll Bardolet de Valldemossa, recital de joves intèrprets. I després (13h), en el mateix espai, cita amb l’Escolania Vermells de la Seu i la coral infantil Onze Quinze de Juventuts Musicals de Palma.

Ja l’horabaixa i al Teatre d’Inca, l’Orquestra de Cambra de Mallorca tanca el seu primer cicle inquer amb una obra cabdal del repertori del segle XX, El amor brujo de Manuel de Falla, a més de Ma mare l’oca de Ravel i la Tonada d’etsecaiar del compositor inquer Antoni Torrandell. Segons comenten des de la formació, amb aquesta interpretació segueixen «complint amb la labor de donar valor al patrimoni musical illenc i en concret l’inquer, un dels objectius de l’Orquestra». Per a l’ocasió es comptarà amb la cantaora Esperanza Fernández.

Per demà, el públic familiar té una cita a la sala Dante de Palma, ja que es posarà en escena Aladdin, el musical (18h)

També demà diumenge i a l’església del Convent de Manacor (19h), recital de clavecí a càrrec de Maurico Crocci amb obres de Sweeling, Froberger i Bach, entre d’altres.

Per acabar el cap de setmana podem anar a l’església de Montision de Palma (19.30h) a escoltar l’Orfeó Balear i l’Orquestra Camerata Balear en un concert en el qual s’interpretaran obres de Bach, Mozart, Fauré, Mendelssohn, Beethoven, Massenet i Gounod.

I Ja en una altra línia, des de l’escola i teatre Ireneu Segarra de Palma, ens comuniquen que a partir d’avui dissabte a les 20h es podrà veure pel seu canal de youtube el seu particular reconeixement al poeta Miquel Costa i Llobera, en commemoració del primer centenari del seu traspàs. Ho fan a través d’un vídeo enregistrat en directe en el mateix teatre, en el qual Clara Fiol i Manel Martorell canten una versió del poema El pi de Formentor, que musicaren Maria del Mar Bonet i Lautaro Rosas.

Compartir el artículo

stats