Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Música per al cap de setmana

D’avui i fins dilluns, moltes propostes musicals ens sortiran a camí. Podem triar.

Com cada dissabte podem encetar el cap de setmana anant a Alaró a escoltar Miquel Bennàssar interpretant, a l’orgue de Sant Bartomeu, diverses peces de Bach, Franck o Sweelinck (11.30h). recordem que des de fa un any, l’organista ens acosta la figura de Sweelinck i des de fa unes setmanes la de César Franck.

També avui encara sou a temps d’escoltar la Simfònica, dirigida per Lina González Granados amb un programa molt interessant que inclou peces de Grieg, Txaikovski i Rimski-Kórsakov. La cita a l’Auditori de Manacor a les 19h. La pianista Judith Jauregui serà l’encarregada de tocar la part solista del Concert per a piano del compositor Norueg.

A l’Auditori d’Alcúdia, avui i al Teatre d’Inca demà l’espectacle de dansa que sobre Alícia en terra de meravelles ha preparat la companyia madrilenya CaraBdanza.

No podem oblidar les sessions, també de dansa que en el Teatre del Mar de Palma ens proposa Unaiuna. Es tracta de Hacemos como que bailamos (avui i demà).

De cara dilluns i en el Centre de Cultura Sa Nostra de Palma (20h), Juventuts Musicals ens convida a un recital de cant a càrrec de la mezzosoprano Helena Ressurreiçao i el pianista Alberto Palacios. Junts presenten una recopilació del repertori vocal del segle XX, amb cançons de Montsalvatge, Weill i Schönberg.

Compartir el artículo

stats