Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia | La música continua el seu camí

Després de les programacions especials de Cap d’Any, els espais i els grups musicals tornen a la normalitat, si és que podem parlar de normalitat, en una època tan convulsa i estranya com aquesta.

Simfònica.- L’Orquestra Simfònica continua oferint concerts de les seves formacions de cambra, en paral·lel a la programació d’abonament que continuarà en uns dies. Així, per avui i a l’església de Sant Miquel de Campanet (20h), un trio format per Luis Correa al violoncel, Elisabeth Romero a la viola i el violí i Enrique Sánchez a la flauta, ens proposen un repertori a base de peces de cambra de la família Bach, en concret algunes sonates del mestre, Johan Sebastian i del seu fill Carl Phillipp Emmanuel.

Studium.- Celebram el desitjat i esperat retorn del grup Studium Aureum, que dirigeix Carles Ponsetí. Per demà dissabte i en el Teatre Xesc Forteza de Palma (18h) i en formació de quartet instrumental, podrem escoltar un Quartet de Mozart i un altre de Brahms. Els intèrprets: Magí Garcias (piano), Ramon Andreu (violí), Maria José Gómez de la Vega (viola) i Dmitry Struchkov (violoncel).

Orgue.- Segueixen els matins de l’orgue d’Alaró. Com cada dissabte a les 11.30, demà Miquel Bennàssar oferirà un recital de bona música a l’orgue de l’església de Sant Bartomeu, parant esment especial al compositor neerlandès i mestre d’altres organistes, Jan Pieterzoon Sweelinck, del qual, aquest 2021, es cumpliran quatre-cents anys de la seva mort.

Teatre musical.- També per demà, el públic jove té diverses cites. Una en el Teatre Escènic de Campos (17h), lloc en el qual l’actriu i cantant Vanessa Varela ens proposa el projecte La Pruna i la Lluna, un espectacle per a tota la família i, com molt bé diuen els organitzadors: «Està pensat per a joves de 2 a 99 anys».

L’altra cita és a la Sala Dante de Palma, en la qual la companyia Max teatre Musical escenificarà, avui i demà (18h) El rey León, una producció que també es repetirà el dia 20.

Compartir el artículo

stats