Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

ORSAI

On era el club? (II)

Inauguració de la nova penya balearica. ATB

Divendres inauguràrem la penya de Llucmajor. La Federació de Penyes està molt orgullosa que, després de tres anys, a la fi poguem fer una festa per la inauguració d’una nova penya. Els 50 assistents llargs que hi havia vàrem demostrar que el moviment blanc-i-blau continua viu. Però, com va passar a uns dels primers ORSAI, em continuu demanant: on era el club? És veritat que assistiren jugadors i jugadores del primer equip, però no hi havia cap persona que representés la institució. Vaig recordar quan la setmana anterior abans del partit entre el Mallorca i el Barça, Joan Laporta va assistir a una trobada de penyes blaugranes de Mallorca. Però clar, Laporta és blaugrana de tota la vida. Seguesc pensant que és imprescindible que aquesta directiva compti amb gent ‘balearica’, amb personalitat a bastament, per saber que la presentació d’una penya és prou important per assistir-hi.

De la presentació de la penya, a més de la gran feina del president Marcel Pons i la felicitació pel naixement del seu net, em qued amb unes paraules que vaig poder intercanviar amb Jesús Álvaro. Em va explicar que jugant a Cartagena varen iniciar la lliga amb un punt a les primeres 5 jornades, però en els següents 20 partits no varen perdre i arribaren a posar-se líders.

Això em va encoratjar perquè vaig pensar que la nostra situació podria ser una altra si no hagués estat per alguns detalls. Ahir havíem de guanyar al Barça B perquè es pogués repetir la gesta de Jesús amb el Cartagena. El guió no pintava massa bé. Vàrem fer el mateix de cada diumenge, és a dir, avançar-nos en el marcador, controlar el partit i, sense saber massa bé com, deixar-nos remuntar. Però l’equip va saber reaccionar i vàrem aconseguir una victòria que ha de fer bones les paraules de Jesús Álvaro quan em va dir: «Lo hicimos con el Cartagena y... ¿Por qué no lo podemos volver a hacer ahora?».

Compartir el artículo

stats