Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Orsai

Fòrum 1920

Dioni protege el balón ante la presión de un defensor del Villarreal B. ATB

Dimarts, dia 26, vaig tenir la fortuna d’assistir al naixement del Fòrum 1920. La vintena de «balearicos» que hi participàrem gaudírem d’un acte entranyable i que genera moltes expectatives. Una iniciativa que té com a objectiu promoure debats sobre temes culturals, socials i identitaris relacionats amb les activitats de l’Atlètic Balears. Aquest Fòrum cerca estimular l’esperit «balearico» i el seguiment del club blanc-i-blau.

Per a nosaltres l’Atlètic Balears és el club esportiu més important del món, però també som conscients que són molt importants els seus valors, la seva història i la seva gent. El Fòrum pretén plantejar temes de debat que poden ser rellevants per al club. Tal volta vaig trobar a faltar punts de vista diferents que possibilitassin poder sentir les veus plurals de la família «balearica» i així poder extreure acords comuns que ajudin l’Atlètic Balears a avançar i progressar.

La presència de Pau Tomàs, autor del llibre «Els mallorquins a l’Olimpíada que no fou», va enriquir el debat i va ajudar a entendre alguns aspectes del nostre club que el temps i les circumstàncies han fet que romanguin oblidats.

Mentre era en el Fòrum pensava que m’agradaria tornar-hi el 2042 quan es comentàs l’ascens de 2022, del legat que això pogués deixar i de les vivències viscudes per l’afició «balearica». I és que confiava plenament en la victoria a Vila-real. Però l’únic que ens va demostrar la derrota d’ahir va ser la confirmació que ja no ocupan places de play-off. A més, també s’evidenciaren totes les mancances d’un equip i d’un entrenador porucs i que no són capaços de creure en les seves possibilitats.

Encara queden 12 punts i les possibilitats de jugar play-off estan intactes, però les sensacions que tenim no són bones. I el que no voldria és que el 2042 haguéssim de parlar de la decepció esportiva d’un període que ja dura massa temps.

Compartir el artículo

stats