Suscríbete

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Dionís a taula

Amb el callet i l'ecologisme per senyera

Amb el callet i l'ecologisme per senyera

El celler de Can Majoral és un dels pioners en producció ecològica a Mallorca, una manera de cultivar la terra respectuosa amb les persones, evitant pesticides i abonaments químics a dojo. Andreu Oliver, de malnom Majoral, va començar a fer vi ecològic fa quatre dècades i, any rere any, la seva curolla ha sumat més cellers d'arreu de l'illa. Actualment, la seva filla Mireia en duu el comandament, juntament amb el suport del seu cosí, Andreu, que n'és l'enòleg.

El vi que presentam és un monovarietal de l'autòctona Callet, la més emblemàtica de la denominació d'origen Pla i Llevant, a la qual pertany Can Majoral. Ha reposat deu mesos en bota de 500 litres de roure francès. L'anyada 2017 presenta un vi negre de color de magrana, viu i lleuger. Al nas, hi ha aromes de fruites vermelles, com la mora, i records de vainilla. En boca, és més potent del que s'espera, però es agradable, amb reminiscències de tabac. La il·lustració és obra de l'artista Luis Maraver.

Compartir el artículo

stats